Att jämföra försäkringsbolag

I dagsläget är det viktigt att försäkra sig för en massa obehagliga saker. Vissa försäkringar är helt nödvändiga, tex trafikförsäkring. Att ha en hemförsäkring eller villaförsäkring är också nödvändigt. Sen finns det en mängd andra försäkringar som kanske inte är nödvändiga så länge det inte händer något. Men när olyckan är framme brukar man vara ganska tacksam att man tecknade just den där extra försäkringen.

Men att jämföra försäkringar och försäkringsbolag är jättesvårt. Vad ingår och vad innebär allt det finstilta? Nu har online-tjänster för att jämföra försäkringsbolag börjat dyka upp. Man får helt enkelt hjälp med att hitta de bästa och billigaste alternativen för just ens egna behov.

Många tjänster för att jämföra försäkringar är gratis för användaren. Försäkringsbolagen använder sig av försäkringsrådgivare som sitter på online-bolagen och betalar dessa när de lyckas teckna en försäkring i just det bolaget. Kan man då lita på att man får allra bästa alternativet. Ja, förhoppningsvis så ska man kunna detta.

www.compricer.se kan man fylla i ett forumlär och får direkt svar online. Det finns också tjänster där du fyller i dina uppgifter och sedan blir uppringd. www.insplanet.com jobbar på detta sätt. Genom att teckna alla sina försäkringar genom någon av dessa tjänster kan man tjäna åtskilliga tusenlappar.  Dessutom slipper man en massa arbete genom att någon annan gör jobbet att jämföra försäkringarna åt en. 

 


John Hardwick

Jag har världens mest underbara CD hemma. Det är en engelsk författare och låtskrivare, John Hardwick som gett ut denna CD. Det är en salig blandning av rörelselåtar, kristna sånger, julsånger och påsksånger. Om jag skulle få välja en person jag skulle möta i himlen, så vore det denna John Hardwick.


Golvvärme - en mänsklig rättighet

Det borde vara en mänsklig rättighet att ha golvvärme på jobbet. Jag sitter hela dagarna och fryser om mina fötter. När jag går från jobbet på kvällen är hela jag stelfrusen på grund av mina kalla fötter. När jag klagar säger dom till mig att ta på mig mer. Men kan man gå omkring i raggsockar på jobbet? Ser det inte lite dumt ut? Ett tag hasade jag omkring i pälstofflor, men det kändes jättetöntigt.


image12

RSS 2.0