Att jämföra försäkringsbolag

I dagsläget är det viktigt att försäkra sig för en massa obehagliga saker. Vissa försäkringar är helt nödvändiga, tex trafikförsäkring. Att ha en hemförsäkring eller villaförsäkring är också nödvändigt. Sen finns det en mängd andra försäkringar som kanske inte är nödvändiga så länge det inte händer något. Men när olyckan är framme brukar man vara ganska tacksam att man tecknade just den där extra försäkringen.

Men att jämföra försäkringar och försäkringsbolag är jättesvårt. Vad ingår och vad innebär allt det finstilta? Nu har online-tjänster för att jämföra försäkringsbolag börjat dyka upp. Man får helt enkelt hjälp med att hitta de bästa och billigaste alternativen för just ens egna behov.

Många tjänster för att jämföra försäkringar är gratis för användaren. Försäkringsbolagen använder sig av försäkringsrådgivare som sitter på online-bolagen och betalar dessa när de lyckas teckna en försäkring i just det bolaget. Kan man då lita på att man får allra bästa alternativet. Ja, förhoppningsvis så ska man kunna detta.

www.compricer.se kan man fylla i ett forumlär och får direkt svar online. Det finns också tjänster där du fyller i dina uppgifter och sedan blir uppringd. www.insplanet.com jobbar på detta sätt. Genom att teckna alla sina försäkringar genom någon av dessa tjänster kan man tjäna åtskilliga tusenlappar.  Dessutom slipper man en massa arbete genom att någon annan gör jobbet att jämföra försäkringarna åt en. 

 


Kommentarer
Postat av: annica

man ska alltid kontrollera villkoren innan man betalar in premien, det är mitt tips..

adresser till nätmäklare som är seriösa,

www.inplanet.se

www.compricer.se

www.livkompagniet.se

www.insurancefinder.se

www.pricerunner.com

2008-10-30 @ 23:02:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0