Catering

Jag älskar att läsa om mat, slukar recept och menyer (haha). Gillar däremot inte att laga mat, mer fantisera om alla fantastiska rätter som finns. Brukar kolla receptsajter, men även menyer på restaurangsidor. Nu har jag hittat min nya passion: Catering! På alla hemsidor för catering företag kan man se fantastiska menyer av olika slag. Har hittat några underbara maträtter... Visserligen fattar jag inte alltid vad det egentligen innebär men visst låter det fantastiskt. Vad sägs om följande:

Hjortfilé tournedos med grönpepparsås, bräserad fänkål och Lionaise potatis - mmm det vattnas i munnen. Detta fantastiska exempel kommer från Pielen Catering i Stockholm

Fläsksatay med lemongrass och jordnötssås - Fläsksatay är tydligen ett grillspett. Detta exempel kommer från Birka Event som också ligger i Stockholm... (Ligger alla catering firmor där?)

Honungstekt ankbröst med apelsinsås, serveras med mandelpotatis - Absolut något för min arbetskompis, han älskar ankbröst... Detta kan man hitta på NG Catering (också i Stockholm)

Har hittat en genomgående trend hos alla Catering-ställen: Gös!!! Tyvärr låter det inte alls gott. Låter som mört fast större.

Nu gäller det bara att hitta ett bra tillfälle att fixa en stor fest så att jag får äta någon av dessa fantastiska maträtter....


Buffe från Pielen Catering

Blondinbella dansar som hon tänker

... alltså ingen ordning alls på det hela. Läste just om hennes framträdande i Let´s Dance på Aftonbladet. Som Bambi på hal is var omdömet. HURRA!! Jag jublar varje gång hennes framgångssaga får sig en törn. Men knappast att det gör att hennes uppblåsta ego krymper. Även om hon faktiskt inte är någon vanlig tonåring som hon själv påstår, så är hon en precis som de flesta 18-åringar när det gäller en sak. Hon tror att hon är oerhört vuxen, att hon vet allt bäst och att hon dessutom är den viktigaste personen på jorden. Jag borde inte vara en grinig och gammal kärring i det här fallet, men eftersom hon hela tiden sätter griller i huvet på andra unga tjejer, som tror att det "verkliga" livet är som Blondinbellas så måste jag protestera. Kan ingen stoppa den lilla snedfacade bruttan?

RSS 2.0