Botox - nej tack

Har läst om skönhetsbehandlingar med botox idag. På Expressen kan man läsa om den nya trenden i New York med butiker som erbjuder drop in-behandling med Botox. Fy för den lede. Botox är ju ett nervgift. Det finns faktiskt bra alternativ: Nails body & beauty säljer Pretox, som är ett smärfritt alternativ till Botox. Man smörjer in det och det sägs ge samma effekt som Botox, utan injektioner!

Hellre vanlig plastikkirurgi med kniv än en botoxspruta i ansiktet. Fast plastikkirurgi är ju så mycket mer än ansiktslyftning. Fettsugning är ju en typ av plastikkirurgi och det ser inte heller så trevligt ut, men hellre det än Botox.

Annars är det väl det gamla vanliga som gäller. Motion av olika typer. Styrketräning kanske ligger närmast till hands. Fast inte mot rynkor i ansiktet förstås. Där lutar jag mot Pretox...

På tal om skönhetsbehandlingar så var jag och en väninna på spa för ett tag sen. Blev insmorda med svart lera i ansiktet. Men inte såg jag någon skillnad för det. Fast spa är ju skönt även om det inte syns. Men det såg lite kul ut när min kompis skrattade. Helt svart i ansiktet och så alldeles vita tänder. Hon hade nämligen gjort en tandblekning veckan innan...

Förresten läste jag att svenskar är vackrare än danskar. Beautifulpeople har gjort en världsomfattande undersökning på nätet och där toppar Sverige listan tätt följt av Italien. Svenska kvinnor är enligt undersökningen vackrast i världen tycker 27,5% av alla som röstat. Bara 7% tycker att danskorna är vackrast. Svenska män är också vackrast i världen. De får hela 34,9% av alla röster. Men danskarna har billigare öl (fast det framgår inte av denna undersökningen), men det kanske är därför de inte är lika vackra som vi...

Andra bloggar om: , , , , , ,

Kändisliv

Förutom sport innehåller kvällstidningarna mest kändisskvaller. Varför är det så himla kul att läsa om kändisar? Ingen aning, men jag suger i mig allt som står om allt från Pernilla Wahlgren till Ozzy Osbourne. Ozzy är ju för övrigt aktuell på Hultsfredsfestivalen just nu. När det gäller Pernilla så har Emilio Ingrosso kommit ut med första delen i sin självbiografi, La Famiglia. Jag har inte läst den ännu, men det ska jag absolut göra.

Kändisar förknippas alltid med en massa flärd och extravaganta saker. Vissa kvinnliga kändisar är villiga att visa sig i sina underkläder och även utan dem, allt för att synas... Andra visas det före och efter bilder på. Det är fettsugning och botox och tandblekning som gäller för kändisar. Även en och annan hårtransplantation bland herrarna kan man läsa om. Men för oss vanliga gäller fortfarande träning för att behålla vårt ungdomliga utseende.

Läste om Gene Simmons nyligen, tydligen har han gott om pengar (även gott om hår, där behövs ingen hårtransplantation). Han är inte bara stygg på scen utan även på nätet. För nu har han investerat i Joost-konkurrenten NGTV ? No Good TV. Innehållet domineras av musikvideor, ocensurerade trailers och intervjuer med rockstjärnor. Låter spännande tycker jag.  

Jim Roslund som vann Paradise Hotel 2005 jobbar numera som träningsexpert och träningsskribent i tidningar. Läs mer om honom på hans sajt slimjim.se. Kan vara något för oss som inte har råd med fettsugning!


Andra bloggar om: , , , , , ,

Sport och fritid

Sport, sport, sport!!! Vilken tidning man än öppnar så handlar det om sport. Det är mest fotboll för hela slanten. Och ishockey förstås, fast det är mitt i sommarn. Just nu är det ju aktuellt även med speedway, fast där är det inte positiva vibbar direkt.

Jag vill också hålla på med sport. Fast tyvärr är jag för gammal att börja med friidrott, skateboard eller cross. Det får bli något mindre jobbigt och mer individuellt för min del. Nåt jag kan göra ensam utan lagkamrater eller fasta tider.

Undrar om golf kan vara något för mig, trots att jag har kass bollsinne. Får väl kontakta någon golfklubb och höra mig för. Men det lär vara svårt att bli medlem i någon golfklubb. Långa köer och dyrt är det också.

En annan sportlig aktivitet jag kan tänka mig är att paddla kajak. Det verkar vara lagom jobbigt och så får man en naturupplevelse samtidigt också.

Eller kanske turridning på semestern? Bara inte hästarna är för stora, så skulle det vara kul att testa.

Allvarligt talat lutar det mest åt gammal hederlig styrketräning. Fast inte i den omfattningen att man ska börja med kosttillskott och andra preparat. Bara lite lagom för att få lite mer muskler och lite bättre fettförbränning.

Tänker faktisk också börja promenera. Inte mesiga promenader på elljusspåret hemma, utan ut i naturen, rakt genom sankmarker, över höjder och genom buskage. Ska bara köpa ett par bra kängor först...

Andra bloggar om: , , , , ,

RSS 2.0