Våren närmar sig

Även om det fortfarande är kallt och lite snö på marken, känner man att våren närmar sig. Och då börjar jag alltid fundera på trädgården och de förändringar man vill göra inför säsongen. Vad härligt det vore att bygga ett uterum. Hos Classicum hittade jag härliga uterum. Deras uterum Royal är sååå snyggt. 

Men tyvärr, det blir nog inget uterum i min trädgård... Kanske kan vi glasa in den altan vi redan har.

En sak ska jag iallafall göra och det är att köpa nya trädgårdmöbler till min altan. Kolla in vilka snygga utemöbler de har på Guteform. Nu gäller det bara att bestämma om det ska bli möbler i trä eller aluminium. Svårt val faktiskt. Trä är ju skitsnyggt, men aluminium är nog mer lättskött. Vi får väl se hur det blir.

Jag har ytterligare en dröm när det gäller min trädgård. Jag vill ha en pool i min trädgård. Tänk att få plaska omkring i en swimmingpool, en skön varm sommardag. Tyvärr är det ju ganska dyrt med pooler, men Poolmans har en hel del lite billigare pooler, som passar min plånbok. Kanske blir det bara en dröm, det där med ha bygga en pool, men visst är det härligt att drömma nu när våren närmar sig...

Uterum     

Andra bloggar om: , , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0