Att ha den senaste mobiltelefonen

Alla vill väl ha den senaste mobiltelefonen? Eller finns det någon mer än jag som nöjer sig med att ha en mobiltelefon att bara ringa med. Jag är helt ding när det gäller mobiler. Ska jag SMS:a tar det en kvart att få till meddelandet. Och förut visste jag inte hur man skulle göra för att kunna skriva med små bokstäver. Vissa kompisar blev riktigt arga på mej. Fick SMS där de påstod att jag skrek åt dem. Jag som inte ens ringt, utan bara skickat ett SMS.

En gång fick min man ett SMS. Det var på den tiden dessa inte var så vanliga. SMS:et hade kommit fel (jag lovar). Det var från någon som skrev: Allt blev så fel tidigare, jag menade inte vad jag sa. Vill du fortfarande träffa mig så är jag på ****gatan i **** efter klockan 6. Förlåt!!! Och vad gör jag? Meningen var att jag skulle skicka ett meddelande tillbaks att hon skickat till fel person, men naturligtvis misslyckades jag och tog bort både meddelandet och telefonnumret. Har fortfarande dåligt samvete för att det kanske inte blev bra mellan henne och den hon skulle skickat SMS:et till. Men jag är verkligen helt kass på mobiltelefoner.

Sen finns det en massa tillbehör till mobiltelefoner. Det är headset och bluetooth och bluetooth headset. Och jag fattar ingenting. En massa olika märken finns det också. Och en massa olika abonnemang. Det enda jag vill är att ringa billigt! Jag är dessutom av den gamla stammen som tycker det är säkrare att ringa med kontantkort. Annars måste man ju kunna spärra sin mobil om man tappar den eller den blir stulen. Så krångligt.

Helst hade jag inte haft någon mobil överhuvudtaget, men då skulle man väl bli betraktad som någon slags stofil från förra århundradet. Jag funderar på att börja skicka röksignaler istället, det känns nästan lika säkert som att använda mobiltelefonen.
image9

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0