Se på film

Äntligen fredag! Normalt är det ju tänkt att man ska hinna med en massa saker under helgen som inte hinns med annars. Men denna helgen orkar jag inte... Jag är sååå trött. Jag tänker titta på film hela helgen.

Video on demand är vad som gäller för mig nuförtiden. Hyra filmer på internet! Så smidigt och bra.

Film hela helgen. UNDERBART!Andra bloggar om:

Choklad eller blommor

Snart är det mors dag! Jag önskar mej en vilstol att ha på vår nya altan. Men det blir nog inget med det. Det blir kanske lite blommor eller choklad. Det är inte heller helt fel. Jag älskar choklad. Just nu är det Merci som är min favorit. Men även Marabou mjölkchoklad duger. Blommor är också helt okej, men helst ska det vara sidenblommor, eftersom jag alltid lyckas ta död på alla levande växter inom några månader.
 
Annars kan det ju dyka upp vad som helst på mors dag. Allt från smörjmedel för bilen  till smycken. Allt beroende på om det är fadern eller barnen som köper.

Till min kära mamma och även svärmor (sånt får jag sköta) blir det silversmycken i år. De kan behöva lite trendiga smycken. Och behöver få något fint, för jag uppskattar dem mycket.

I julas fick vi presentkorgar i julklapp på mitt jobb. Den innehöll massor av god choklad. En av de bästa presenter jag fått från jobbet.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Plastikkirugi & Skönhet

Tittade mig i spegeln i morse. Det var ingen upplyftande syn. Blek och hålögd och dessutom upptäckte jag en massa rynkor jag inte sett förut. BLÄ! Det är inte roligt att bli äldre, iallafall inte utseendemässigt. Annars tycker jag det är helt okej att inte vara tjugo längre.

Min första reaktion var PLASTIKKIRUGI!!! Bort med alla rynkor med en ansiktslyftning. Eller kanske botox? Men sen såg jag en bild av drottning Silvia framför mig och kände att det där kanske inte var så lyckat. Sen tänkte jag på Stina Dabrowskis program häromveckan, där Britt Ekland var med. Det var ingen vacker syn, så plastikkirurgi kanske inte är rätt metod. Får väl försöka hålla mig till mer naturliga metoder. Lite kosttillskott och vitaminer kanske kan hjälpa upp ringarna under ögonen och iallafall få mig att känna mig piggare, även om det inte syns utåt. Det finns ju skönhet på burk också. Lite makeup nu inför våren kanske inte skulle vara helt fel.

Sen är det ju snart strandsäsong. Känns som det blir kläder på det här året om jag inte kommer igång med att banta nu direkt. Lite viktminskning skulle inte sitta fel. Får testa något preparat för viktkontroll, även om jag inte riktigt tror på bantning på burk. Fettsugning är iallafall inget för mig, jag mår illa bara jag tänker på det. Tyvärr har man sett det på TV och det ser riktigt läskigt ut.

Det lättaste valet är dock givet: Behålla kläderna på och låta bli att titta sig i spegeln...Andra bloggar om: , , , , , , ,

Inreda

Att inreda är kul!!! Men svårt ibland. Eftersom vi blivit en mindre som bor hemma nu, tänkte jag göra om ett rum till att bara bli mitt.

Ut med allt det gamla... och in med nytt. Tapeter, möbler och golv, allt ska bli nytt. På möbelfronten är det främst ett bra skrivbord jag ska ha. Men även en skön fåtölj eller en liten soffa och ett soffbord för tekoppen och boken. Sen vill jag ha snygg hemtextil också. Gardiner och kuddar i fräcka färger.

Jag vill ha neutrala tapeter och ett snyggt parkettgolv. Och så en hylla för praktisk förvaring av alla mina prylar: böcker, garn, tyg och lite smått och gott.

Fast skrivbordet är allra viktigast, för där ska min dator stå.

Andra bloggar om: , , , , ,

RSS 2.0