Hjälp! Djuren tar över mitt liv!

Hjälp, djuren håller på att ta över både mitt liv och mitt hus. Hur kunde det bli så här? Jag som levde ett stillsamt liv med min man och mina barn känner nu som jag flyttat in på ett zoo. På natten har jag katter i sängen. På morgonen ska jag gå ut med hunden. Dottern har skaffat häst och yngste sonen har fått löss! Förhoppningsvis blir inte lössen så långvariga som husdjur hos oss, får väl trösta mig med det. Känns som jag inte har någon fri fritid kvar. Inte kunde jag ana att katter, hundar och hästar kunde ta sådan tid.

Inte bara det där med att katterna och hunden ska ha mat och vatten och skötas. De ska till veterinären också. Och det ska klippas klor och borstas päls och gosas och klappas. Och nu åker jag på lite hästvård också emellanåt. Rykta och mocka är väl det jag får göra, eftersom jag inte är så bra på det där med ridning. Nu har jag åkt på att vara med när hästen får hästmassage också. Dottern har inte tid, det enda hon har tid med är att rida, suck...

Inte nog med att det tar tid att sköta alla djuren, alla deras prylar tar plats också. Hela huset är fullt av hästtäcken, kattoaletter och hundhalsband. Sen är det alla aktiviteter också. I helgen ska min dotter iväg och leka cowboys med sin häst. Och gissa vem som får köra... Och mannen i mitt liv har börjat med fiske, så nu blir det ädelfiske på helgerna framöver. Fiskar är väl inga husdjur, men djur är de iallafall.

Tror jag ska skaffa mej en liten searchpet från Msn istället. De är tysta och lättskötta och man kan få dem precis så söta eller fula man vill. Bara att skapa själv på Msn.


Kommentarer
Postat av: ejmis

Jag känner igen det där =)
Här i huset huserar förutom jag och gubben, 4 hundar och 4 katter. I stallet finns 5 hästar och sen har vi några köttdjur också.
Djur tar tid...men visst är det mycket glädje med dom också =)
Ha en bra dag!!

2007-09-28 @ 15:01:37
URL: http://ejmis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0