Ny TV

Det är hög tid för familjen att investera i en ny TV. Den gamla flimrar och ibland måste man göra om alla inställningar för att få den att visa något överhuvudtaget.

Men det har blivit så himla svårt att köpa TV. Förut skilde det bara på storleken, men nu måste man bestämma en massa saker: LCD TV eller plasma-TV. HD ready eller inte. Olika storlekar finns det ju fortfarande, men nu är allting så mycket större. När vi köpte våran 28 tums TV, så var det den största som fanns... Sen kan man köpa TV med eller utan inbyggd digitalmottagare.

Hur ska man välja?

Dessutom finns det numera en väldigt massa märken att välja mellan. Vissa är välkända, men det poppar hela tiden upp nya märken som man inte känner till. Försöker man läsa sig till något klokt ute på nätet, blir man ännu mer förvirrad. Finns så mycket olika tips och råd så man vet inte vad man ska lita på. Och dom som säljer tv-apparater vill säkert sälja den allra dyraste modellen, även om det finns billigare alternativ.

Kanske ska man sluta titta på TV... Men isåfall måste min gamla TV hålla ut tills "Morden i Midsomer" är slut för säsongen. Det är nog det enda program som jag inte vill missa. Annars verkar det mest vara en massa repriser och dåliga såpumentärer... Alltså dokusåpor som försöker se ut som en riktig dokumentär, som "Du är vad du äter", Hunduppfostringsprogram och sånt krafs...


Andra bloggar om: , ,


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0