Jag älskar att köra bil

Man ska hela tiden vara så himla miljömedveten. Åka kollektivt, sopsortera och sånt. Men om man är som jag och älskar att köra bil, vad gör man då... Kan man offra lite av miljön för att få göra något riktigt roligt? Ja, inte vet jag.


Eftersom jag inte har någon egen bil för tillfället så försöker jag låna bilar av mina kompisar. Himla smidigt, slipper att betala bilförsäkring och inte behöver jag tvätta den heller. Inne i stan kan jag ta bussen, men ska jag lite längre så lånar jag en bil. Varje gång är det lika spännande att få se vad det blir för bil. I bekantskapskretsen finns det nämligen bilar av alla årsmodeller och märken. Allt från små små pyttebilar till de fräckaste värstingbilar. 

Problemet med att inte ha någon egen bil är egentligen bara ett problem när vi ska iväg på semester. Men det finns alltid någon biluthyrning där man kan hyra en bil några veckor. Men den dagen, den sorgen. Nu är semestern över och det dröjer nästan ett år innan det är dags igen. Tills dess kanske jag köpt mig en egen bil igen.

Annars har det ingen större betydelse vilket motorfordon jag kör. Huvudsaken är att det går att gasa. Vissa mopeder är skitroliga att köra. Det går inte så fort, men smidigt är det.

Andra bloggar om: , , ,


Kommentarer
Postat av: Leker

jag har letat upp alla adresser till alla som erbjuder försäkringar..



har letat efter företag som jämför försäkringar åt oss som inte har tid eller har andra anledningar..

http://www.insplanet.se

http://www.kelkoo.se

http://www.if.se

http://www.insurancefinder.se

http://www.trygghansa.se

http://www.comboloan.se

http://www.lansforsakringar.se

http://www.livkompagniet.se

http://www.lansforsakringar.se

http://www.tennant.se

http://www.folksam.se

2008-12-16 @ 13:06:48
Postat av: Linda

tack för listan, bra info!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0